You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

O-MORFIA COSMETICS

phone

Εξυπηρέτηση Πελατών

+30 211 780 3553

Πολιτική Απορρήτου

Τήρηση προσωπικών δεδομένων

 

O-MORFIA ΕΠΕ - ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΠΡΙΩΤΑΚΗΣ

ΕΔΡΑ: Θεοτοκοπούλου 3 Ιεράπτερα

Τηλ. +30 211 780 3553

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

(Άρθρο 11 και 1 του Ν. 2472/1997 σε συνδυασμό με απόφαση 408/1998 της Αρχής για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και την γνωστοποίηση με αριθμό πρωτοκόλλου της ΑΠΔΠΧ ΓΝ/ΕΙΣ/813/17-06-2013)

 

Με την παρούσα ανακοίνωση ενημερώνουμε τους πελάτες, προμηθευτές και συνεργάτες μας καθώς και τους καταναλωτές γενικότερα, ότι τηρούμε αρχείο μη ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και επεξεργαζόμαστε τέτοια δεδομένα.

 

 

1. Σκοποί Επεξεργασίας

 

Οι σκοποί επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι η διατήρηση αρχείου πελατών και προμηθευτών, η προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών (Marketing) ή απ' ευθείας διαφήμισης και απ' ευθείας προώθησης υπηρεσιών, η στατιστική επιστημονική έρευνα και έρευνα αγοράς και οι δημόσιες σχέσεις και άλλες βοηθητικές λειτουργίες.

 

Για την επίτευξη των ως άνω σκοπών συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μη ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα πελατών μας, καταναλωτών, συνεργατών και συμβούλων μας, προμηθευτών μας και συμμετεχόντων σε έρευνες αγοράς, δημοσκοπήσεις και διαγωνισμούς. Τα μη ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε είναι δεδομένα που αφορούν στοιχεία αναγνώρισης (στοιχεία ταυτότητας: Ονοματεπώνυμο, email, διεύθυνση και τηλέφωνο). Αυτά τα δεδομένα ανακοινώνονται από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους στις δηλώσεις συμμετοχής των σεμιναρίων, στην εγγραφή στο newsletter ή στα ebooks μας ή αντλούνται από δημόσια προσιτούς καταλόγους και οδηγούς, καταλόγους εκθέσεων, επαγγελμάτων, εταιριών, διαφημιστικά φυλλάδια κλπ. Τα πιο πάνω δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα δημοσιοποιούν τα ίδια τα υποκείμενα αυτών, είτε προκειμένου να καθίστανται εφικτή η εξυπηρέτηση και/ή ενημέρωσή τους από την εταιρία μας, είτε προκειμένου να συμμετάσχουν σε προωθητικές ενέργειες και διαγωνισμούς που διοργανώνονται από την εταιρία μας.

 

2. Αποδέκτες

* Ενεργούμε μόνοι μας την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που εμείς συγκεντρώνουμε και ουδέποτε διαθέτουμε, ή κοινοποιούμε, ή ανακοινώνουμε σε τρίτους, ή εμπορευόμαστε προσωπικά δεδομένα.

* Δεν επεξεργαζόμαστε ευαίσθητα δεδομένα. 

* Με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων ασχολούνται μόνον επιλεγμένα στελέχη μας, τα οποία έχουν ενημερωθεί δεόντως για τις νόμιμες υποχρεώσεις τους και την κρατούσα δεοντολογία και μόνον αυτά έχουν πρόσβαση σε βάσεις προσωπικών δεδομένων. 

 

3. Υπεύθυνος επεξεργασίας

Κώστας Κυπριωτάκης, με έδρα στη Θεοτοκοπούλου 3 , Ιεράπετρα, τηλ. +30 211 780 3553

 

4. Εκπρόσωπος Υπευθύνου Επεξεργασίας

Αρμόδιο στέλεχος της εταιρίας μας για θέματα προσωπικών δεδομένων είναι ο κ. Κώστας Κυπριωτάκης, τηλ. +30 211 780 3553, fax. +30 28420 89119 , e-mail: info@o-morfia.gr

 

5. Δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης, αντίρρησης κλπ

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα να γνωρίζει εάν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν αποτελούν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας, να λαμβάνει γνώση του περιεχομένου του τηρούμενου φακέλου του με όλα τα τηρούμενα προσωπικά δεδομένα που το αφορούν και την προέλευσή τους, τους σκοπούς της επεξεργασίας, τα στοιχεία που περιοδικά προστίθενται ή αφαιρούνται από το φάκελό του και τη λογική κάθε τυχόν αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, αν και όποτε υφίσταται τέτοια (δικαίωμα πρόσβασης του άρθρου 12 ν. 2472/97, όπως ισχύει). Το δικαίωμα πρόσβασης ασκείται με υποβολή έγγραφης αίτησης από τον ενδιαφερόμενο, απευθυνόμενη προς την εταιρία μας και τον προαναφερθέντα εκπρόσωπό μας, στην οποία θα αναγράφονται ευκρινώς και πλήρως τα στοιχεία του ενδιαφερομένου και θα διευκρινίζεται με ποιο τρόπο ο ενδιαφερόμενος θεωρεί ότι η εταιρία μας έχει συλλέξει και επεξεργάζεται προσωπικά του δεδομένα. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα να προβάλλει οποτεδήποτε νόμιμες αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που το αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης του αρ. 13 ν. 2472/97, όπως ισχύει).

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σας από την εταιρία μας, καθώς και για την περίπτωση που επιθυμείτε να ασκήσετε τα ως άνω δικαιώματά σας, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του νόμου, μπορείτε να απευθύνεστε στην εταιρία μας και συγκεκριμένα στον κ. Κώστα Κυπριωτάκη, τηλ. +30 211 780 3553, fax. +30 28420 89119 , e-mail: info@o-morfia.gr